Detingudes sis persones per robatoris en dues masies de la Selva

L'ús d'una bicicleta d'alta gamma que havien sostret va delatar els presumptes lladres

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes i una dona, d'edats compreses entre els 22 i 36 anys, i de nacionalitat romanesa, que estaven especialitzats en robatoris amb força en masies de la comarca de la Selva. Els agents van detectar una bicicleta d'alta gamma a l'exterior d'una casa de Tordera, on resideixen els presumptes lladres.

La bicicleta havia estat sostreta de l'interior d'una masia de Fogars de la Selva en un robatori denunciat el 20 de novembre. Després de vigilar el domicili dels detinguts, s'hi va fer un escorcoll on es va trobar altres objectes robats en dos masies de Fogars.

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs i han de comparèixer periòdicament al jutjat. Les detencions van tenir lloc el passat 27 de novembre després que es trobés a l'exterior d'una casa a Tordera una bicicleta d'alta gamma, que constava com a sostreta de l'interior d'una Masia de Fogars de la Selva, en un robatori que va tenir lloc el 20 de novembre.

Els agents van realitzar una vigilància discreta d'aquest domicili i van detenir les persones que hi vivien per la seva presumpta relació amb el robatori de la bicicleta. Posteriorment van realitzar una entrada i escorcoll en el domicili, on van trobar una sèrie d'objectes que constaven sostrets en dos masies de la localitat de Fogars de la Selva.

Tots sis detinguts van passar a disposició judicial el passat dia 30 de novembre al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 d'Arenys de Mar. Finalment van quedar en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de comparèixer periòdicament al jutjat.