L’Espai Gironès incrementa en un 5% l’afluència de visitants en l’inici de la campanya de Nadal

El mes de novembre han visitat el centre comercial 680.000 persones

La campanya de Nadal al centre comercial Espai Gironès de Salt ha arrencat a molt bon ritme. Aquest mes de novembre el nombre de visitants s’ha incrementat un 5% en relació al mateix període de l’any passat i es preveu que el desembre s’arribi a la mateixa xifra que l’any passat o fins i tot se superi.

Demà 6 tots els establiments de l’Espai Gironès estan oberts i comencen les activitats pròpies de Nadal, com el Tió, el Caganer i postals de Nadal a càrrec de la botiga Eurekakids. A partir del 6 de desembre i fins el dia 15 de desembre, al centre comercial també hi ha un estand de “La ilusión de mi vida” a la planta baixa, on es podran adquirir butlletes per valor de 5 euros per participar al sorteig d’una cistella valorada en més de 100.000 euros. Els diumenges 8, 15 i 22 de desembre també obriran tots els establiments.

Quasi sis tones d’aliments recollides

Pel que fa a la recollida d’aliments ja es porten quasi sis tones recollides i la col·laboració al Gran Recapte va tenir molts bons resultats, amb una gran participació al Caprabo de l’Espai Gironès. Amb el lema “Que torni a ser Nadal per a tothom”, des del 22 de novembre i fins el 12 de gener s’impulsa al centre comercial una campanya solidària amb l’objectiu de recollir 40 tones de menjar (deu més que l’any passat) per al Banc dels Aliments i que puguin ser distribuïts entre la població més necessitada de les comarques de Girona.

Els aliments recollits es repartiran per mitjà de 112 entitats benèfiques. .En aquesta ocasió hi ha sis padrins de luxe: es compta un cop més amb la col·laboració del prestigiós cuiner Joan Roca, propietari del celler de can Roca, que torna a cedir la seva imatge per a les diferents accions promocionals; i s’hi sumen cinc padrins més: la cantant Nina, la periodista Gemma Nierga, l’escriptor Josep Maria Fonalleras; el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer i la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer.   

L’edició d’aquest any inclou novetats destacades. Entre les opcions per participar hi ha un concurs de micro-relats, un concurs de micro-films amb gravacions de vídeos solidaris, la formació de penyes solidàries, i també hi ha la possibilitat de fer-se una fotografia solidària. Hi ha l’opció de portar directament la donació des de casa o d’adquirir a Caprabo els aliments solidaris que es troben en punts senyalitzats. Tot plegat amb la voluntat d’ajudar a les persones que més ho necessiten.