La Mesa d'Entitats de Girona és acceptada de nou en la producció del programa de TVGi

S'han reunit amb l'Equip de Govern avui

Després que la Mesa d'Entitats per la Participació de Girona denúncies haver estat apartada de la realització del programa "Veïns" de Televisió de Girona per part de l'Ajuntament, avui han estat admesos de nou.

Segons ha explicat l'Equip de Govern en una reunió mantinguda avui, "tot aquest tema ha estat un malentès motivat per unes informacions falses a les que havien tingut accés, sobre la nostra tasca de producció", han explicat.

Amb tot, s'ha acordat mantenir la dinàmica de col·laboració del programa "Veïns" a on Enric Cardona Amores porta la producció corresponent a la guionització dels programes, contacte amb l'Ajuntament, documentació i el.laboració del vídeo introductori, atenció als convidats/des del programa, coordinació durant l'emissió del programa, atenció de trucades i preguntes. Per la seva banda, la Mesa d'Entitats hi seguiran col.laborant establint contactes amb les entitats que han de participar setmanalment al programa, aquelles que es vulguin anunciar, i actuar de pont entre aquestes i la productora del programa.