La companyia anglesa Propeller torna a Temporada Alta

Interpreten el seu Shakespeare més màgic i juganer; Midsummer Night’s Dream

La companyia anglesa Propeller, una de les més habituals del festival, torna a Temporada Alta amb Midsummer Night’s Dream – Somni d’una Nit d’Estiu -, que es podrà veure per primer cop a l’Estat espanyol els propers 4, 5 i 6 de desembre al Teatre Municipal de Girona. Edward Hall, el visionari que hi ha darrere d’aquesta companyia única formada només per homes, ens presenta el Shakespeare més màgic i juganer farcit de sorpreses i amb una adaptació trepidant.
 
Després de Conte d’hivern (2005), L’amansiment de la fera (2006), Ricard III (2009), Enric V (2011) i Nit de Reis (2012), per la gira  2013-14, aquesta mítica companyia està revivint una de les seves produccions més aclamades: Somni d’una nit d’estiu,  una de les principals comèdies de Shakespeare. La comèdia és, com el seu nom indica, una farsa perfectament construïda que condueix al públic a un viatge d’anada i tornada a la histèria.

És una història bella i commovedora. En aquest muntatge Hall ha volgut copsar la màgia i el surrealisme de l’obra. Un follet, Puck, apareix al mig de la boira i construeix els seus esperits i fades com a personatges de la seva història. El viatge que emprendrà el públic és encantador, salvatge i ple de sorpreses màgiques…Una nova joia teatral, plena de matisos i detalls que aconseguirà construir una divertida faula sobre l’amor més actual, des del màxim rigor i respecte a l’autor.