Jordi Oriol guanya el III Torneig de Dramatúrgia Catalana del Temporada Alta

El jove autor s'imposa al membre del Tricicle Paco Mir, finalista amb 'I deien que plouria'

Jordi Oriol ha estat el guanyador de la final del III Torneig de Dramatúrgia Catalana, que s'ha dut a terme aquest dilluns a Girona, en el marc del festival Temporada Alta. Oriol s'ha imposat al consagrat integrant del Tricicle Paco Mir amb el text 'Muda, muda' Mir competia amb el text 'I deien que plouria'.

'Muda, muda' és un text que presenta en paral·lel dos matrimonis que parlen amb els seus fills adolescents sobre els canvis que comporta aquest moment vital. Des del 7 d'octubre s'han dut a terme quatre dies de combats i dues semifinals on vuit autors teatrals de diferents generacions han presentat, en lectura dramatitzada, els seus textos breus fins arribar a la gran final.

Els autors finalistes han pogut sentir la dramatització dels seus textos en les veus de Mercè Comas i Àurea Màrquez -en el cas de l'obra de Paco Mir- i de Míriam Iscla i Julio Manrique -en el cas de l'obra del guanyador.

Marc Crehuet ('La glòria dels morts'), Jordi Casanovas ('El nostre nano'), Mercè Sarrias ('Perduts'), Marc Artigau ('La força centrífuga'), Carol López ('Sunday Morning'), Marc Rosich ('Equipatge, demà') i Paco Mir ('I deien que plouria') han estat derrotats en les passades eliminatòries i final, deixant a Jordi Oriol ('Muda, muda') com a guanyador del torneig.