Girona comença a pintar les noves zones verdes i blaves d'aparcament

L’empresa adjudicatària és Setex Aparki

Avui han començat els treballs de la nova senyalització de zones blaves i verdes d’aparcament a Girona. Aquesta setmana es pintaran les noves places de zona blava del carrer de Santa Eugènia i del carrer de Bonastruc de Porta i es repintaran les places actuals de zona blava del barri de Sant Narcís. Concretament, es pintaran unes 40 places d’aparcament entre els trams de l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer de la Garrotxa i entre el carrer de les Agudes i el carrer del Bassegoda a la zona de Santa Eugènia, i unes 140 places d’aparcament entre l’avinguda de 20 de juny i el carrer de Miquel Blay a la zona de Bonastruc de Porta.

Pel que fa a la nova zona verda d’aparcament a la ciutat, es preveu que del 9 a l’11 de desembre es pintin les 142 noves places de la zona de les Pedreres i del dijous 12 de desembre al divendres 20 de desembre es pintin les 520 places de zona verda al barri Güell-Devesa. La implantació del servei inclou treballs a la via pública consistents en instal·lar senyalització vertical, pintar les places d’estacionament i instal·lar els nous parquímetres.
L’empresa adjudicatària del servei de zona blava i verda, Setex Aparki, ha contractat al Grup Mifas per realitzar aquests treballs.

El nou servei de zona blava i verda, que inclou noves zones d’estacionament limitat, entrarà en funcionament el 2 de gener del 2014. A partir d’aquesta data, a més, entraran en servei també uns nous parquímetres amb noves prestacions que substituiran els actuals a la zona blava del centre de la ciutat. “En aquesta zona, es pintaran les places d’estacionament de zona blava a partir del febrer per no interferir en la campanya de Nadal ni de rebaixes dels comerços”, ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

“El nou servei de zones blaves i verdes permetrà millorar la mobilitat de la ciutat. Actualment estem preparant un web sobre el servei que permetrà consultar en línia si un vehicle té tarifa de resident o tarifa de ciutat a les zones verdes”, ha afegit el regidor Joan Alcalà.