König obre restaurant al centre de Barcelona

La coneguda cadena gironina inaugura avui a Rambla Catalunya el seu local a tocar Plaça Catalunya

La cadena de restaurants König ha obert aquest matí les portes del nou local a Barcelona. Aquest, es troba situat a Rambla Catalunya núm. 5, molt a prop de Plaça Catalunya. Disposa de 525 metres quadrats amb 200 places de capacitat. L’horari d’obertura i de servei de cuina és de 8 del matí a 1 de la matinada, allargant mitja hora més l'hora de tancament els divendres i els dissabtes.

L'establiment ha obert després que AraGirona.cat ho anunciés en exclusiva en una entrevista al gerent de la cadena, Marc Parals, el qual va apuntar que la seva intenció inicial era  inaugurar el mes de juliol d'enguany.

La carta ofereix més de 200 productes: entre hamburgueses, tapes, entrepans estil München, amanides i molt més. Prima la qualitat dels seus productes com la carn provinent de “Casa Baldiró” de Banyoles (Pla de l'Estany). També és conegut per les seves patates braves i les salsitxes alemanyes. Les hamburgueses tenen un paper molt destacat a la carta, convertint-se en un dels productes estrella. D'altra banda el restaurant també disposa de cerveses nacionals i d’importació a on destaca la seva pròpia.

L'empresa

Des de 1973 König busca el lideratge en el bon servei, treballant amb una materia prima de qualitat i oferint als clients uns locals molt estilitzats.

El primer establiment es va obrir l’any 1973 a Girona i coincidint amb el 40è aniversari s’ha inaugurat el local de Barcelona. Actualment König té vuit restaurants: sis establiments a Girona, un a Figueres i l'avui obert a Barcelona.