Clínica Onyar i el GEiEG col·laboraran per fomentar l’esport i la cultura gironines

Els socis del GEiEG es beneficiaran d’importants avantatges mèdics

La nova Clínica Onyar ha firmat aquest matí un acord de col·laboració amb el GEiEG pel qual els socis d’aquesta última entitat es podran beneficiar d’importants avantatges mèdics sempre que es visitin a la Clínica Onyar.

El President del GEiEG, Francesc Cayuela; i Agustí Torrent, director gerent de la Clínica Onyar; han estat els encarregats de signar l’acord de col·laboració que, a banda de l’assistència sanitària integral als socis i empleats del GEiEG amb condicions avantatjoses, també contempla la realització de proves mèdiques i l’assessorament en intervencions amb les mateixes condicions. La Clínica Onyar disposa dels millors professionals i d’instrumentació d’última generació, única a les comarques gironines, que la converteix en referent de la medicina privada a Girona.

D’altra banda, les dues entitats col·laboraran també en projectes esportius i culturals amb l’objectiu d’afavorir que, tant l’esport i la vida saludable com la cultura, siguin hàbits constants entre la població de les comarques de Girona.

L’acord entre la Clínica Onyar i el GEiEG neix de la voluntat i la filosofia de la nova propietat de la Clínica Onyar de fer costat a l’esport i a qualsevol iniciativa i/o institució de la ciutat de Girona o de les comarques Gironines.

La clínica

Clínic Onyar S.L. és el consorci format per 9 societats mèdiques gironines que al gener de 2013 va adquirir el 100% del negoci hospitalari i assistencial  de la Clínica Onyar a L’Aliança, que continua mantenint la propietat de l’immoble i el negoci assegurador.

El consorci està liderat per l’actual equip directiu del centre, Robert Ortiz de Zevallos com a conseller delegat; i Agustí Torrent com a gerent; tots dos de l’empresa MBM (Medical Business Management), una de les societats que han comprat la Clínica Onyar. La resta són: Clinic and Medical Centres Costa Brava, SL (Dr. Galo Elia); DigestiuGD, SL (Dr. Xavier Busquets); Externes Onyar SL (Dr. Xavier Busquets i MBM); Interfertil, SL (Dr. Àngel Rocas); I-doc 24, SL (Dr. Ferran Iriarte); Institut Oftalmològic de Glaucoma, SL (Dr. Philip Txiplacos i Dr. Joan Tarrús); Urologia Girona, SL (Dr. Josep Comet i Dr. Roger Boix); i Vivlio Medical, SL (Dr. Juan Roldán).