Tot Nuvis arriba als 3.500 visitants, un 12% més que l'any passat

Els enamorats que han entrat al saló buscaven assessorament personalitzat i informació concreta

La fira Tot Nuvis de Girona 2013 ha superat totes les expectatives. Durant els darrers tres dies, unes 3.500 persones han passat per aquest saló, un 12% més que en l'edició anterior. Enguany, la fira que portava per títol 'Celebrant que sou parella', comptava amb 118 estands, tallers i diverses activitats lúdiques.

"El públic que ha vingut tenia una idea molt definida del que volia", ha explicat al directora de Fira de Girona, Marta Plasència. En concret, els futurs nuvis que s'han apropat fins al saló buscaven assessorament personalitzat i informació concreta. Una de les activitats que han creat més expectació han estat les noves passarel·les de moda 'ens casem'. "Els visitants no han vingut només a passejar-se si no a obtenir informació útil i de valor sobre alternatives, idees i novetats per fer realitat els seus somnis", ha explicat Plasència. Des de l'organització de l'esdeveniment s'han mostrat molt "satisfets" tant pel que fa als resultats com pel nombre d'expositors reunits.

Els tallers com el de 'Parella i sensualitat', han generat un gran interès entre les parelles assistents. Un altres dels èxits del Tot Nuvis d'enguany ha estat la 'masterclass' de gintònics de l'empresa GintoniQ i les classes de ball.

Finalment, la directora també ha volgut destacar la decoració i l'ambient especial que el campió d'Espanya d'Art Flora, Eduard Maynegre, ha sabut crear per ambientar el Palau de Fires per aquesta ocasió. L'artista ha utilitzat rams, flors i detalls perquè les parelles poguessin sentir-se una mica més a prop del seu "gran dia".