Desallotgen 45 persones arran d'un incendi en un pis de Girona

El foc no ha causat ferits però l'arquitecte municipal revisarà l'edifici aquest dissabte

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit de divendres a dissabte en el foc d'un habitatge situat al número 186 del carrer Riu Güell de Girona. L'incendi es va produir a tres quarts d'onze de la nit en l'habitació d'un dels habitatges situats a la quarta planta de l'edifici.

A causa del fum i les altes temperatures es van desallotjar preventivament tots els 45 veïns que residien a l'immoble. Els bombers van aconseguir controlar el foc en un quart d'hora i tots els veïns - menys els inquilins del quart pis- van poder retornar a casa seva poca estona després. Aquest dissabte l'arquitecte municipal revisarà l'immoble per valorar els danys.

El foc, que va començar en una habitació d'un dels pisos de la quarta planta, va afectar tot l'immoble. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que van poder controlar el foc cap allà les onze de la nit. Posteriorment van realitzar tasques de ventilació i van revisar tot l'edifici. Aquest dissabte, l'arquitecte municipal farà un revisió de l'immoble per valorar-ne els danys. Cap persona va resultar ferida.


Dues persones intoxicades a Riells i Viabrea

D'altra banda, aquest dissabte al matí, una dotació dels Bombers han hagut de treballar revisant i ventilant un immoble situat al carrer Turó de l'Home a Riells i Viabrea (Selva). En principi, els Bombers han informat que la mala combustió de la caldera ha causat intoxicació lleu a dues persones. El SEM ha evacuat les víctimes a l'hospital de Sant Celoni.