Detenen una parella per vendre haixix, marihuana i cocaïna a Sant Feliu de Guíxols

L'home té antecedents i ha canviat diverses vegades de domicili

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de novembre un home i una dona a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) acusats de vendre haixix, marihuana i cocaïna. La investigació es va iniciar quan la policia va saber que en un habitatge de la població s'estava fent una venda continuada de droga.

El presumpte traficant va resultar ser un home resident al municipi i amb diversos antecedents per tràfic d'estupefaents, que actuava amb la col·laboració d'una dona, també veïna de Sant Feliu de Guíxols. Els mossos van constatar que l'home havia canviat de domicili diverses vegades en els darrers temps per tal de dificultar un eventual seguiment policial. Els dos arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs. Arran de la vigilància policial, es va comprovar que el principal investigat feia contactes amb consumidors de droga en una zona lúdica de bars i, després, establia com farien els passis de cada substància.

Un cop contactats els compradors, el detingut quedava amb ells als seu domicili, a zones properes o a llocs concertats. En tots els casos, portava poca quantitat de droga a sobre, només la imprescindible per fer cada venda pautada.

El dia de la detenció, es va posar en marxa un dispositiu per tal d'entrar i registrar el domicili. Els agents hi van localitzar diverses quantitats d'haixix, marihuana i cocaïna; també hi van trobar substància de tall, una bàscula de precisió, bossetes i 1.560 euros en efectiu.