Detenen un home acusat d'entrar a robar en un domicili de Figueres quan la víctima sortia de l'ascensor

El company de pis va saltar al carrer i es va trencar el colze i el maluc

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 9 de novembre un home acusat d'entrar a robar en un domicili de Figueres. Segons la informació policial, dues persones esperaven la víctima al costat de l'ascensor i van colpejar-lo i empentar-lo cap a dins de pis quan en va obrir la porta. Allà, li van agafar la cartera, el telèfon mòbil, les claus de casa i les del vehicle, a més de 120 euros que hi havia al domicili.

El company de pis, que en aquell moment es trobava dins de l'habitatge, va saltar al carrer des d'una primera planta, i es va fracturar el colze i el maluc. Els mossos van detenir un dels presumptes autors del robatori al cap de quatre dies literals, a Olot. La investigació continua oberta.

La víctima va observar dues persones davant de l'ascensor quan va entrar a la porteria de l'edifici. Quan va obrir la porta del seu pis, dos homes el van empentar cap a l'interior mentre el colpejaven amb un objecte contundent. Ja a dins de l'habitatge, el van arrossegar fins a la cuina on el van ruixar amb un esprai de defensa.

Arran de la investigació, els mossos van concloure que un dels autors del robatori vivia a Olot, i allà el van detenir. Es tracta d'un home de 29 anys, veí d'aquest municipi i de nacionalitat maliana. Està acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els agents continuen treballant en la identificació del segon autor dels fets i no es descarten més detencions.