El fred passa factura al Girona davant el Barça B

Els de Montilivi no aconsegueixen superar l'equip barceloní (1-2)

El pitjor potser no és el resultat, sinó les sensacions que ha deixat l’equip gironí al terreny de joc. Els de Ricardo Rodríguez han intentat acabar el primer terç de lliga de la millor manera possible, però el Barça B s’ha imposat a Montilivi a través de la possessió de pilota.

Jandro, per bé i per mal

L’entrenador del Girona FC presentava només un canvi respecte a l’alineació que va proposar a Miranda de Ebro, amb l’entrada de Gerard Bordas a l’extrem esquerre per David Juncà. Les intencions prèvies del tècnic asturià passaven per frenar les llargues possessions de pilota de l’equip d’Eusebio Sacristán, però el Barça B s’ha trobat amb un mar de comoditat al primer temps, tret d’un gol anul·lat a Felipe Sanchón per fora de joc en el primer minut del matx.

Les opcions dels locals es reduïen a possibles contraatacs conduits per la màgia de Jandro o la temprança d’Eloi Amagat. Precisament el gironí, que li ha guanyat la titularitat a Matamala, ha estat el protagonista del inici del primer gol on, amb una mica de sort, s’ha trobat a la frontal de l’àrea i li ha cedit una bona passada interior a Jandro, que no ha desaprofitat l’ocasió. El ‘20’ del Girona es trobava amb posició dubtosa i amb una calma immensa ha col·locat la pilota ajustada al pal dret de Masip per avançar als gironins. Ni més ni menys que una trentena de gols porta l’asturià.

No obstant això, l’home que ha encarrilat el partit ha estat també qui ha donat l’opció de l’empat al Barça B, que fins aleshores s’havia mostrat estèril de tres quarts de camp cap amunt. Jandro ha regalat una pilota a Dongou a la frontal, i el camerunès ha retallat i l’ha cedit cap a Espinosa, que ha empatat el partit amb un xut ras i ajustat que ha fet impossible l’aturada d’Isaac Becerra.

Bedia refreda Montilivi

La fredor que es respirava per primera vegada aquesta temporada a Montilivi semblava haver entrat al cos dels jugadors del Girona FC, amb una certa passivitat al tall. A l’equador de la segona meitat, mentre el Barça combinava amb parsimònia, Edu Bedia ha etzibat una rematada des de 30 metres que s’ha colat pel pal dret de Becerra. Per contra, l’única arribada amb perill dels locals havia estat una bona rematada de Gerard Bordas que ha topat amb el pal.

Ricardo ha intentat reaccionar des de la banqueta amb tres canvis gairebé consecutius, fent entrar Chando per Ramalho, però ni això ha fet un efecte efervescent per remuntar contra un dels equips més dèbils en l’apartat defensiu. Jandro l’ha tingut quan quedaven menys de 10 minuts per acabar el partit, però el seu xut al segon pal després d’una bona centrada de Jofre ha estat tou i inoperant.