Els germans Roca donen els drets d’autor dels seus llibres al Banc dels Aliments de Girona

El Gran Recapte comptarà a més amb 300 supermercats i petits comerços

El germans Roca han donat l’import corresponent als drets d’autor de les reedicions dels seus llibres al Banc dels Aliments de les Comarques de Girona, amb qui col·laboren des de fa temps. L’anunci de la donació l’ha fet avui a Barcelona el considerat millor cuiner del món, Joan Roca, durant l’acte de presentació de la cinquena edició del Gran Recapte que han organitzat els quatre bancs dels aliments catalans el 29 i 30 de novembre.

Joan Roca, que és la imatge per a tot l’Estat d’aquesta campanya de recollida d’aliments per a les persones més necessitades, ha explicat que des que El Celler de Can Roca va ser proclamat el millor restaurant del món van sortir iniciatives per reeditar els seus llibres i que ja en aquell moment es va acordar destinar els drets d’autor al Banc dels Aliments de Girona per la campanya del Gran Recapte. "Ens teníeu, ens teniu i ens tindreu al vostre costat", ha assegurat Roca.  

A les comarques gironines el Gran Recapte comptarà amb la participació de més de 300 supermercats i petits comerços de les principals poblacions i es preveu superar els 350.000 quilos de menjar recollits en l’edició de l’any passat.