Unes 15 dotacions del Bombers seguiran remullant el foc del Baix Empordà

El foc ja està controlat però encara queden punts calents a l'interior del perímetre

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant a la zona del Baix Empordà amb una quinzena de dotacions terrestres. Al llarg del dia d’ahir es va revisar tot el perímetre afectat, remullant brases i prenent cura que no hi hagués cap columna de fum ni cap revifalla.
 
L’incendi, que es controlà ahir al matí, ha cremat 551,05 hectàrees de vegetació, segons les darreres estimacions del Cos d’Agents Rurals. En aquest incendi, a més dels Bombers, també hi han treballat Agrupacions de Defensa Forestal i nombrosos pagesos de la zona, col·laborant amb les seves cubes d'aigua i llaurant els seus camps per evitar que el foc s'escampés.
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) desactivà l'alerta del pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT, un cop l’incendi  estigué controlat. Amb tot, la DGPC manté el pla INFOCAT en situació de Prealerta pel risc d'incendi, encara elevat, sobretot a l'Empordà, les Terres de l'Ebre i Tarragona, on cal extremar les precaucions en l'activitat en general a l'entorn forestal.