El desembre es restablirà el pas de la L11 pel Barri Vell de Girona

La seva anul·lació va iniciar un encès debat al consistori entre tots els grups

Després del debat obert sobre el pas de la Línia 11 de bus urbà pel Barri Vell, que els grups municipals del PSC i del PP varen reclamar obrir un cop aprovada la moció d’ICV-EA i CUP, el govern municipal ha decidit “reconduir les negociacions per tal de complir el mandat del Ple municipal” segons ha exposat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

En aquest sentit Alcalà recorda que el passat 25 d’octubre en el Consell d’Administració de Transports Metropolitans del Gironès el seu propòsit “era executar l’acord de Ple, però diferents grups municipals van demanar obrir un debat”. A la Comissió Informativa de Ciutadania celebrada ahir amb diferents representants dels grups municipals, Alcalà va exposar-los la decisió de l’equip de govern de tirar endavant l’acord, i que per tant “el proper mes desembre la Línia 11 recuperaria el circuit pel Barri Vell”.

Cal puntualitzar també que les negociacions amb els diferents grups municipals respecte la Línia 11, ha estat l’equip de govern qui les ha liderat. Concretament el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, és qui ha exposat les propostes amb el suport de l’empresa de Transports Metropolitans del Gironès.