Detenen a Figueres un home amb 280 plantes de marihuana a casa

Després de passar a disposició del jutge, va ingressar a la presó

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 30 d'octubre un home de 26 anys a Figueres que tenia 280 plantes de marihuana a casa seva. Pels volts de la una del migdia, els Mossos van tenir coneixement que hi podia haver una plantació de marihuana en una casa de Figueres i en acostar-s'hi, van percebre una forta olor i van sentir el soroll de ventiladors.

Mentre feien les comprovacions, els agents van veure com l'home s'adreçava a l'habitatge i el van aturar. L'home va manifestar que era el propietari de la casa i que cultivava plantes de marihuana per vendre-les. Tot seguit, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública.

Les 280 plantes estaven repartides en dues habitacions de la casa. Les estances estaven preparades amb un sistema de ventilació. A més, també es van localitzar testos de plàstic amb restes vegetals i 655 euros fraccionats.


El detingut va passar el 31 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.