Ferida la conductora d'un ciclomotor i un home després d'atropellar-lo

L'accident a tingut lloc a la carretera GI-682 a Blanes

Dues persones han quedat ferides en un atropellament d'un ciclomotor a un vianant aquest dimecres al matí a la carretera GI-682 a Blanes. Segons ha informat l'Ajuntament de la població de la Selva, els fets han tingut lloc al voltant de tres quarts de nou del matí quan un home, de 54 anys, ha travessat a peu la GI-682 pel mig de la carretera, a l'alçada de l'accés al barri de Residencial Blanes, en un lloc que no està senyalitzat pel pas de vianants, i una dona, de 32 anys, que conduïa un ciclomotor en direcció a Lloret ha envestit el vianant el vianant.

Com a conseqüència, els dos han resultat ferits amb diversos traumatismes no crítics i han hagut de ser evacuats a l'Hospital Josep Trueta de Girona. La dona ha estat traslladada en helicòpter, mentre que l'home l'han dut a l'hospital en ambulància.

La Policia Local ha hagut de tallar el trànsit rodat, aproximadament durant una hora, en el tram comprès entre la rotonda de la cruïlla amb la carretera de Blanes a Tordera i el carrer Anselm Clavé per un costat, i la rotonda de Mas Borinot, per l'altre. Durant l'estona que ha estat tallada la via, s'ha donat pas alternatiu en un dels carrils de circulació per ajudar a descongestionar la cua de vehicles que s'havia anat formant a totes dues bandes, especialment densa a primera hora del matí.

A banda, també ha estat necessària la interrupció del trànsit perquè l'helicòpter medicalitzat pogués aterrar sobre la via. El tall de carretera s'ha allargat fins a tres quarts de deu del matí, aproximadament, moment en el qual la circulació s'ha tornat a restablir amb normalitat.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat l'helicòpter i dues ambulàncies del SEM, cinc dotacions de la Policia Local, efectius de Protecció Civil i una dotació de trànsit dels Mossos d'Esquadra.