Apunyala un gos i el tira per damunt la tanca d'una finca a Palafrugell

L'home, amb antecedents, portava un ganivet de grans dimensions quan el van localitzar

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'1 de novembre a Palafrugell (Baix Empordà) un home acusat d'un delicte relatiu a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics. A les tres de la matinada, se'ls va avisar que el detingut estaria maltractant un gos al Carrer Campillos. Concretament, que li hauria clavat diverses ganivetades i l'hauria llançat per sobre del mur d'una finca.

Els agents s'hi van desplaçar i van trobar l'arrestat assegut amb terra amb la roba i les mans tacades de sang. Portava un ganivet de cuina de grans dimensions i les mans tacades de sang. Els mossos van fer una recerca i van trobar el gos, que presentava diverses ferides d'arma blanca. El detingut és un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell. Assegurava que la sang amb què estava tacat era seva i que s'havia tallat accidentalment.

Quan van haver localitzat el gos, els mossos van activar els serveis veterinaris per atendre l'animal i van arrestar l'home, que té antecedents i serà citat al jutjat de La Bisbal d'Empordà.