L'Espai Gironès idea una targeta regal de prepagament

Aquest nou mètode de pagament servirà per regalar articles de les 122 botigues del centre

La temporada de tardor/hivern es presenta amb novetats pel que fa als clients del centre comercial Espai Gironès de Salt, consistent en la posada en marxa de l’MMM Gift Card, una targeta regal amb la que obsequiar als amics i familiars. El funcionament d’aquesta targeta de prepagament personalitzada amb el logotip del centre és senzill: només cal adquirir-la al punt d’informació de la planta baixa per l’import en productes de les botigues de l’Espai que es vulguin regalar. Després, qui la rebi només s’haurà de preocupar d’anar als seus establiments preferits i utilitzar-la a l'hora de pagar.

L’MMM Gift Card és una gran proposta de cares a regals d’aniversari, Nadal i altres ocasions especials en les que es cerqui dotar a l’obsequiat amb l'oportunitat d'escollir amb total comoditat i sense presses el seu regal ideal entre l’àmplia i variada oferta dels 122 locals de l’Espai.

Els clients del centre comercial podran trobar-la a la seva disposició els propers dies, unint així aquest servei a altres novetats que l’Espai Gironès ha anat implementat pensant en els seus visitants, com ara l’aplicació per a smartphones MMM Shopping Lovers.