Un gos de raça perillosa ataca dos nens a Roses i els mossega a la galta i l'orella

Un mosso fora de servei ha aconseguit apartar l'animal, que estava molt agressiu

Un gos de raça perillosa ha atacat aquesta tarda dos nens de sis i set anys. Els fets han passat a tres quarts de tres de la tarda a la carretera de Mas Oliva, a Roses (Alt Empordà), quan els petits estaven jugant al carrer davant de casa seva. Per motius que es desconeixen, el gos ha sortit corrent de la casa i s'ha abalançat sobre la nena, de set anys.

L'animal ha mossegat la nena a l'orella i, fins i tot, l'ha arrossegat per terra. El seu germà, de sis anys, en veure què li estava fent el gos ha anat a ajudar-la. Ha estat llavors quan l'animal ha deixat anar la nena i també l'ha agredit a ell, mossegant-lo a una galta.

Un agent fora de servei que estava fent esport ha vist com l'animal estava atacant els nens. Ràpidament, ha anat fins allà i ha aconseguit separar el gos i retenir-lo, tot i que l'animal estava molt agressiu.

Els nens han estat traslladats al CAP de Roses on han estat atesos per ferides de caràcter lleu. L'agent no ha resultat ferit. Pel que fa al gos, que era propietat de la mateixa família, se n'ha fet càrrec la protectora d'animals.