El cuiner català ja va obtenir dues estrelles Michelin al restaurant Miramar que té a Llançà (Alt Empordà). Segons el xef, l'establiment de Berlín és "el petit Miramar" amb el que ha pogut traslladar la seva filosofia i la cuina d'avantguarda al centre d'Europa.
D'aquesta manera, Pérez transporta les seves creacions des de Llançà fins a Berlín. Tot i que el cuiner s'havia proposat que aquest fos un projecte a llarg termini, només en un any ja ha obtingut el reconeixement de la prestigiosa guia.
El centre de creació d'aquest cuiner és l'establiment que té a l'Alt Empordà, el restaurant Miramar, des d'on idea les receptes i les creacions que, des de fa un any, també exporta a Berlín. Després de fer-se amb la primera estrella Michelin per al restaurant que té a Alemanya, Pérez ha volgut mostrar un agraïment a tothom que els ha fet confiança.
El xef català viatja diverses vegades al mes a Berlín per portar un control directe del restaurant, que canvia la carta en funció dels productes de temporada. De fet, el peix que s'hi serveix arriba directament des de Llançà -es fan tres enviament per setmana en avió- i també moltes de les verdures procedeixen de Catalunya i la resta de l'Estat.
El restaurant compta amb dos espais diferenciats, un dedicat a la cuina creativa i d'avantguarda -amb un menú de 25 plats- i un altre més informal i tradicional.
Amb aquest nou reconeixement, Paco Pérez suma ja cinc estrelles Michelin: dues al Miramar, dues a l'Enoteca de l'Hotel Arts de Barcelona i una cinquena al restaurant Cinco de Berlín.