Detenen tres persones en el moment de cometre dos robatoris a Sarrià de Ter i a Girona

La primera actuació policial va acabar amb l'arrest de dues persones i la segona, amb un detingut

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 d'octubre a Sarrià de Ter (Gironès) un home i una dona quan sortien d'una casa on haurien comès un robatori. Els va alertar la trucada d'un home que afirmava que estaven robant a casa seva i els agents van comprovar que la parella que en sortia no sabia donar cap resposta quan se'ls va preguntar què feien dins del domicili. D'altra banda, els mossos van arrestar el 30 d'octubre dins d'un domicili de Girona que tenia la porta d'accés forçada.

l presumpte lladre estava obrint els calaixos d'un moble del menjador. Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge. Els dos detinguts a Sarrià de Ter són un home de 36 anys i una dona de 24, veïns de la mateixa població, de nacionalitat espanyola i amb antecedents.

Estan acusats d'un delicte de robatori amb força. El domicili on haurien entrat està situat al Carrer Francesc Cambó. La casa tenia la porta d'entrada forçada i amb danys, i els arrestats no van argumentar què hi feien. 

Pel que fa al detingut a Girona, és un home de 27 anys, veí de la mateixa població i de nacionalitat espanyola. L'habitatge on hauria entrat a robar està situat al Carrer Joan Bosco.