Demanen 41 anys de presó per a un home acusat d'assaltar un bordell a Girona

Tres homes armats amb ganivets i esprais van entrar al prostíbul i van violar dues treballadores

El ministeri fiscal demana 41 anys de presó per Mohamed B., acusat de participar en un assalt a un bordell de Girona el 30 d'octubre del 2009. Se l'acusa de retenir il·legalment les set treballadores i els dos clients que hi havia al pis -els va deixar tancats a una habitació- i també d'un delicte de robatori amb violència per endur-se mòbils, un ordinador portàtil i diners.

El judici va arrencar dilluns al jutjat penal número 3 de Girona. L'assalt hauria estat protagonitzat per dos homes més que no han hagut de declarar. Un d'ells ha estat expulsat del país i l'altre era menor quan van succeir els fets i la causa enviada al jutjat de menors ha prescrit. Durant l'assalt, dues noies van ser violades. Els fets que han arribat a judici van tenir lloc a l'octubre del 2009 a un pis que funcionava clandestinament com a bordell, situat al número 30 del carrer València de Girona.

Segons van declarar les víctimes de l'assalt, tres homes haurien entrat de matinada i per la força al bordell tapats amb màscares i bufandes i armats amb ganivets i esprais. Allà, van regirar el pis, se'n van endur diversos telèfons mòbils, un ordinador portàtil i diners en efectiu. Dues treballadores van ser violades i, en marxar del lloc dels fets, van deixar tancats els dos clients i les set noies en una habitació i se'n van endur la clau. 

Tot i haver-hi tres presumptes autors del robatori violent, només un s'ha assegut al banc dels acusats. Es tracta de Mohamed B., que defensa la lletrada Mònica Tarradellas, que s'enfronta a quatre anys de presó per cadascun dels nou delictes de detenció il·legal i cinc anys més per robatori amb violència. En total, el fiscal demana per a ell una pena de 41 anys de presó. Els altres dos suposats autors de l'assalt no han assistit al judici, un perquè va ser expulsat i l'altre perquè, en el moment dels fets, era menor d'edat i el cas -que ha prescrit- va ser derivat al jutjat de menors.  

El judici, que va començar dilluns, està previst que s'allargui fins dimecres al jutjat penal número 3 de Girona.