Assalta un ancià, el fa caure a terra i li roba la bossa de mà

La víctima ha patit un fort cop al cap i diverses ferides a les mans però els agents han pogut enxampar el lladre

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí un home de 39 anys, veí de la ciutat, per un delicte de robatori amb violència. Els fets han succeït a dos quarts de nou del matí quan un ciutadà ha aturat una patrulla de policies avisant que s'acabava de produir un robatori al bell mig del carrer.

El lladre havia empès un ancià de 80 anys, l'havia fet caure a terra i, d'una estrebada s'havia emportat la seva bossa de mà. A causa de l'agressió, l'home ha hagut de ser atès per un fort cop al cap i diversos talls a les mans. Els policies han localitzat el lladre, amb antecedents per fets similars, mentre caminava pel carrer Pare Claret i portava la bossa de mà que acabava de sostreure.

Els fets han succeït al voltant de dos quarts de nou d'aquest matí de dissabte quan un ciutadà ha aturat una dotació de la Policia Municipal de Girona que patrullava per l'avinguda Jaume I i ha informat que un home d'edat avançada acabava de patir un robatori amb violència per l'avinguda Sant Francesc. Ràpidament, els policies s'han adreçat al lloc on es trobava la víctima i han comprovat que es tractava d'un ancià de 80 anys que tenia un fort cop al cap i ferides a les mans.

Tot seguit, han alertat a les diverses dotacions que es trobaven per la zona a les quals han facilitat una descripció dels sospitós. Una de les patrulles, que es trobava pel carrer Pare Claret, ha localitzat un home que tenia diverses característiques similars a les del sospitós i l'ha aturat. Els agents han comprovat que l'home portava una bossa a les mans que tenia la nansa trencada. Un cop escorcollat, els policies han comprovat que la bossa pertanyia a la víctima.

L'ancià ha hagut de ser atès per una ambulància a causa del fort cop al cap produït per l'empenta que el lladre li ha donat. A més, la víctima també presentava diverses ferides i talls a les mans que haurien estat produïts mentre forcejava amb el lladre i atesa la resistència que la víctima ha presentat quan el lladre intentava treure-li la bossa.