Detingut per atracar un supermercat de Girona amb una xeringa

També s'han detingut dos menors per sostraure el mòbil a una jove

Pels voltants de les set de la tarda del dia 21 d'octubre, un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei, va presenciar un robatori amb violència i intimidació en un supermercat de Girona.
 
L’agent va observar com un home forcejava amb un treballador del supermercat a la zona de la caixa i fins i tot el va amenaçar amb una xeringa. Seguidament l’agressor va donar una empenta al treballador i va fugir corrents.
 
El mosso va seguir el lladre i quan aquest es va aturar per comprovar els objectes que acabava de sostraure, el va detenir.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 22 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Dos detinguts més

D'altra banda agents de la policia catalana van detenir el 14 octubre dos menors, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. En una altra actuació, el 21 d’octubre, un mosso fora de servei va detenir un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, per un delicte similar.
 
A quarts de nou del vespre del dia 14, els mossos van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb violència al carrer Güell de Girona.
 
Una noia de 18 anys, havia estat abordada per sis joves que li van sostreure el telèfon mòbil.
 
Després de diverses indagacions, els mossos van localitzar i detenir dos dels presumptes autors del robatori. Els detinguts eren dos menors i portaven a sobre el telèfon mòbil que acabaven de sostraure. A més, també se’ls va trobar un altre telèfon que constava com a sostret en un altre robatori amb violència comés al mes de setembre.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
Els dos menors van quedar sota la custòdia dels seus tutors legals i properament seran citats per la Fiscalia de Menors de Girona per tal de declarar sobre els fets.