Roberto Suárez porta al Temporada Alta 'Bienvenido a casa'

L'espectacle, que recrea la història de l'home elefant i es podrà veure l'1 i el 2 de novembre dins del festival

'Bienvenido a casa' és l'últim espectacle de l'uruguaià Roberto Suárez i arriba a Catalunya - El Canal el proper 1 i 2 de novembre en el marc del festival Temporada Alta. L'espectacle, que consta de dues parts, mostra a l'espectador dues maneres diferents de viure la mateixa història canviant la nostra percepció dels actors i els sentiments d'enveja i misèria que els provoca la deformitat del protagonista.

Roberto Suárez recrea la història de l'home elefant amb la seva companyia trencadora, experta a jugar amb l'espectador i generar ambigüitats inquietants. El projecte forma part del cicle Connexió Iberoamèrica del festival. El director, amb aquest muntatge, capgira tots els codis teatrals per presentar-nos un teatre de realisme cru i cert aire pop. 

Les dues obres, que en la major part del temps es desenvolupen simultàniament, són un intent per desbaratar el sentit del temps de l'espectador, involucrar-lo en la ficció utilitzant mecanismes de suggestió i induir-lo a recepcionar les situacions plantejades d'una manera més vivencial.

Res no és el que sembla en aquesta tragicomèdia delirant emparentada amb les atmosferes misterioses de David Lynch i l'aire naturalista de Tolcachir o Veronese. Una proposta única que promet sacsejar els amants del teatre més contemporani.