Tret de sortida a l’Acocollona’t! amb l’estrena del film ‘Capa Caída’

També s’hi podran veure curts fora de concurs i els microcurts ‘El terror segons...’

Aquesta nit arrenca als Cinemes Albèniz Plaça (nou de la nit) l’Acocollona’t!, la 3ª Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona, i ho fa amb una sessió carregada de zombis, vampirs, superherois i cargols mutants gegants, entre altres éssers fantàstics. La sessió inclou el visionat dels curts fora de concurs Horizonte (d’Aitor Uribarri), una història de vampirs post-apocalíptics que narra les peripècies d’una mare i la seva filla que busquen al pare de família extraviat; Efímera (de Diego Modino), un curt sobre el món dels somnis amb certs tocs Amélie; i Cargols (de Goffrey Cowper), un filmet que remet al millor fantàstic de sèrie B dels 80. Durant la inauguració també s’hi podran veure les ja populars microcurts ‘El terror segons...’ que alguns directors han fet aquest any per il·lustrar els seus personals temors.

Després  d’aquests curts arriba el plat fort de la vetllada: l’estrena a Girona en exclusiva del film CAPA CAÍDA (de Santiago Alvarado), un film de superherois espanyols que just acaba de passar pel festival de cinema fantàstic de San Sebastià, i que ha estat guardonat amb el premi NOVES VISIONS EXPERIMENTA al festival de Sitges 2013. El film narra en format de fals documental les vivències d’un antic superheroi espanyol desaparegut i caigut en desgràcia, Magno. El seu director i part de l’equip presentaran el film.

L’entrada de la sessió inaugural és lliure.

Es pot trobar tota la informació de l’Acocollona’t! al web oficial i als perfils del festival a Facebook i Twitter. Enguany el festival compta amb la col·laboració d'AraGirona.cat.