Mor el porter del filial del Girona FC en un accident de trànsit

Nil Marín, de 20 anys, ha topat contra un camió a l'N-II a Caldes de Malavella

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí hi ha hagut un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 697,8 de la carretera N-II a Caldes de Malavella (Selva) en sentit nord.
 
Els Mossos d'Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 07.27 del matí. Per causes que encara s'estan investigant, han col·lidit frontalment un turisme i un camió. A conseqüència d’això, el conductor del turisme, Nil Marín López de 20 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mataró ha quedat atrapat i ha resultat mort. El jove actualment era el porter de l'equip filial del Girona FC. Per altre banda, el conductor del camió ha resultat il·lès.
 
En l’accident hi han intervingut 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).  
 
Pel que fa a l’afectació viària, des de les l’hora de l’accident i fins a les deu del matí la via ha estat tallada a Caldes de Malavella en sentit nord.

Commoció al club

Per la seva banda, el president del Girona FC, Joaquim Boadas, ha mostrat el seu condol a través de les xarxes socials publicant un missatge a Facebook. Boadas ha apuntat que "Avui és un dia trist per a la família del Girona FC" i en aquest sentit ha volgut transmetre el seu "mes sincer condol a la seva família per aquesta irreparable pèrdua".