Les terrasses podran obrir mitja hora més durant les Fires de Sant Narcís de Girona

L'ajuntament accepta la petició del sector, que volia que aquest horari s'apliqués des del 15 de setembre

L'Ajuntament de Girona permetrà obrir les terrasses durant mitja hora més per Fires de Sant Narcís. Aquesta era una reclamació del sector de la restauració i l'oci nocturn que havien demanat, però, que l'ampliació horària es pogués començar a aplicar a partir del 15 de setembre.

Llavors, l'ajuntament no va permetre aquesta ampliació però, segons ha informat la Fecasarm, sí es podrà aplicar des del 25 d'octubre fins al 3 de novembre. Per tant, en les zones on hi ha menys impacte acústic, les terrasses podran estar obertes fins a les 2h com a màxim. D'altra banda, la Generalitat també autoritza als bars musicals a allargar mitja hora més l'horari, i per a les discoteques s'amplia fins a 45 minuts.

L'Ajuntament de Girona ja va permetre l'ampliació de mitja hora més durant l'estiu, però aquesta concessió es va acabar el 14 de setembre. Llavors, l'ajuntament no va accedir a mantenir-la però ja es va mostrar disposat a reunir-se periòdicament amb el sector per analitzar possibles mesures com la d'ampliar l'horari per les fires.