Enxampen a Lloret un home de 54 anys que es dedicava a rebentar pneumàtics

Els mossos li imputen 12 faltes de danys i el valor dels desperfectes causats als vehicles puja a 1.655 euros

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home de 54 anys que es dedicava a rebentar pneumàtics de cotxes estacionats al carrer, a Lloret de Mar (Selva). La policia va començar a rebre a partir d'agost un degoteig de denúncies de persones que s'havien trobat dos o més rodes rebentades.

Van ser els vigilants d'un hotel els primers en donar l'alerta, quan el 4 d'octubre van veure un home que s'ajupia amb un punxó a la mà per rebentar una roda. Llavors, la policia local va identificar l'individu i li va requisar el punxó. Posteriorment es va investigar el cas i es va determinar que aquest sospitós era autor de més danys. Per això, el passat 11 d'octubre, els mossos li van imputar fins a 12 faltes de danys.

Els mossos van començar a rebre diverses denúncies de ciutadans que s'havien trobat dues o més rodes del seu cotxe rebentades. Les primeres denúncies es van posar a l'agost i es van anar allargant en el temps, fins a les darreres que es van presentar aquest mateix mes d'octubre. 


Tots els danys als vehicles s'havien produït al barri del Rieral i als carreres Camprodon i Arrieta. La primera alerta la van donar el passat 4 d'octubre els vigilants d'un hotel de la zona, quan van veure un home que s'ajupia al costat d'un cotxe amb un punxó a la mà. Posteriorment, s'alçava i marxava. Els vigilants van comprovar que l'home havia punxat les rodes i va facilitar la descripció de l'individu a la policia local.

Aquell mateix dia, la policia el va localitzar, el va identificar i li va requisar el punxó. L'home va resultar ser un veí de Lloret de Mar, de 54 anys d'edat i nacionalitat alemanya.

Posteriorment, el cas es va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra que van investigar si darrera de les diverses denúncies hi podia haver el mateix autor. Els mossos van concloure que la persona identificada per la policia local era l'autor d'almenys 12 casos. Per això, van anar a buscar aquest home per imputar-li 12 faltes de danys. La policia no descarta imputar-li més faltes perquè la investigació encara està oberta.

Les factures presentades pels denunciants ascendeixen a 1.655 euros.