'Sarrià de Ter Decideix' organitza autocars per anar a la manifestació del 10J a Barcelona

La secció local d'ERC al municipi se suma a la iniciativa i encoratja als veïns a manifestar-se

'Sarrià de Ter Decideix' posarà a disposició dels veïns del municipi una flota d'autocars per desplaçar-se el proper 10 de juliol a la manifestació organitzada per Òmnium Cultural contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC). La plataforma considera la sentència 'com una falta de respecte i un atac a la dignitat i a la llibertat de tots i cadascun dels ciutadans de Catalunya, vinguin d’on vinguin i parlin la llengua que parlin'. D'altra banda, a més dels autocars, 'Sarrià de Ter Decideix' donarà a cada veí una senyera 'per reivindicar la nació'.

El transport retornarà a tots els veïns a Sarrià de Ter abans de les 10 de la nit perquè, d'aquesta manera, puguin assistir al sopar popular que s'organitza en motiu de la 'Festa de la Ràdio' que aquell mateix dia s'organitza.

ERC dóna suport

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sarrià de Ter ha assegurat que s'adhereix a la iniciativa organitzada per l'entitat popular. Els republicans consideren que 'el rebuig per part de l’estat espanyol a la voluntat d’entendre's amb Catalunya ha fet que ens faci avançar a tots cap a un estat on s’exerceixi el dret a decidir', apunten. És per aquest motiu que des de la secció local d’Esquerra de Sarrià de Ter animen a tots els veïns del municipi a assistir a la manifestació del dia 10 de juliol a Barcelona i reivindicar el seu dret a decidir.