El Teatre de Lloret de Mar estrena nou web

Coincidint amb l’estrena de la nova temporada teatral, ja es pot consultar tota la programació

El Teatre de Lloret ha posat en marxa aquesta setmana la pàgina web del teatre renovada i amb nous continguts. L’objectiu de la renovació no ha estat només una qüestió estètica, sinó que s’ha fet amb la voluntat que esdevingui un instrument útil per accedir a tots els serveis que s’ofereixen i que permeti una comunicació fluïda amb les persones que vulguin saber què és i què s’hi fa en el Teatre de Lloret. El canvi d’imatge s’ha fet amb la finalitat de reorganitzar els continguts del web i oferir una portada més visual i esquemàtica, amb menys text, que no ocupi més d'una pantalla. Els diferents apartats del web es poden consultar a través de menús desplegables.

El nou espai web, www.teatredelloret.cat és per tant més visual, les imatges dels espectacles agafen més protagonisme i es pot veure tota la informació de l'esdeveniment amb un sol clic. A cada proposta es pot trobar el cartell de l’espectacle, un tràiler, el repartiment i la sinopsi. El web també compta amb un espai dedicat a les xarxes socials del Teatre (Twitter, Facebook i Youtube) i un espai anomenat Dóna’ns la teva opinió, que s’anirà renovant periòdicament amb l’objectiu d’interactuar amb el públic i anar coneixent els seus gustos i preferències. Altres opcions que ofereix la nova web és el calendari d'actuacions, les opcions de compra d'abonaments i els descomptes dels espectacles.

Teatredelloret.cat ofereix una agenda amb tota la programació del teatre i informació d’utilitat sobre descomptes, abonaments i entrades, entre d’altres. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Lloret, Arseni Frigola, destaca que la nova pàgina web pretén ser una eina pràctica que et permet saber quin espectacle es fa en el teatre i et facilita comprar entrades d’una forma molt còmode. La nova pàgina web del teatre de Lloret es posa en marxa a l’inici de la nova temporada teatral, juntament amb el recent projecte Teatre de la Costa Brava Sud que unifica en una sola programació i una sola oferta, els teatres de Lloret de Mar i Blanes.