Sis ferits i 20 desallotjats en un incendi a un bloc de pisos a Banyoles

Quatre dels atesos viuen en el pis afectat

Un incendi que ha calcinat totalment el menjador d'un pis a Banyoles ha causat sis ferits lleus -cinc per inhalació de fums i un per cremades superficials-, i ha obligat a desallotjar una vintena de veïns.

L'avís s'ha donat a dos quarts de dues de la matinada d'aquest diumenge i fins el número 231 del carrer Girona s'han desplaçat vuit patrulles dels Mossos, que han ajudat en les tasques de desallotjament i han abalisat la zona. També s'han activat sis vehicles dels Bombers de la Generalitat, que no han hagut d'intervenir perquè el foc estava pràcticament extingit poc després de declarar-se. Quatre dels ferits són els residents del pis afectat i de moment no podran tornar a casa seva.

Segons han informat els Bombers, el foc ha cremat totalment l'estança, els mobles i els aparells electrònics i ha deixat la resta del pis -situat a la primera planta-, afectat per el fum. Després de ser atesos pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre dels sis afectats van traslladar-se a l'Hospital Josep Trueta i dos a la clínica Salus de Banyoles.