Detenen un home a Girona acusat de robar gasoil de dos camions i de circular sense permís ni assegurança

Els vehicles dels quals es va extreure el combustible estaven a la zona del Polígon Mas Xirgu

La Policia Municipal de Girona va detenir la matinada d'aquest dimecres un home acusat de robar gasoil de dos camions i de circular sense permís de conduir amb un cotxe que no tenia assegurança. Els agents van rebre una trucada en què s'informava que una persona estava extraient combustible d'una tractora estacionada al Carrer Indústria del Polígon Mas Xirgu i es donaven dades del cotxe amb què es desplaçava el suposat delinqüent. La policia va poder detenir-lo a la carretera de Santa Coloma en sentit Vilablareix i va comprovar que, a la mateixa zona, s'havia robat gasoil d'un altre camió.

El detingut és Manuel C.G., de 29 anys i domiciliat a Girona. Té antecedents i està acusat d'un delicte de robatori amb força. 

La policia va rebre la trucada d'avís a les quatre de la matinada, i en aquell moment va desplaçar dues unitats cap al polígon que van comprovar com la tractora del camió tenia el dipòsit obert, i hi havia un gran bassal de carburant a terra. Al mateix lloc, hi van localitzar una mànega d'un metre i mig de longitud. El vehicle, tal com van poder comprovar, havia estat sostret i constava en requisitòria.
 

Després de fer una recerca pels voltants, els agents van localitzar l'individu. Van comprovar que duia la roba tacada i que desprenia una olor molt forta de combustible. A l'interior del cotxe que conduïa, van trobar-hi deu garrafes de 5 a50 litres de capacitat, algunes de les quals estaven plenes de carburant, i cinc talls de mànegues de metro i mig.