Un policia fora de servei enxampa un lladre en una botiga de telefonia mòbil de Girona

L'agent va veure com l'atracador s'amagava un ganivet de gran dimensions sota l'abric

La Policia Municipal de Girona amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra ha enxampat un lladre, veí de Girona i de 52 anys d'edat, que va atracar una botiga de telefonia mòbil amenaçant la dependenta del local amb un ganivet de gran dimensions.

Els fets van succeir aquest dimecres, al voltant de les set de la tarda, quan un policia municipal que estava fora de servei va veure com el detingut s'amagava el ganivet sota l'abric mentre la dependenta es tancava dins d'un magatzem. El policia va començar a seguir el lladre discretament fins que el va atrapar a dins d'un autobús urbà. Durant l'escorcoll, els agents van localitzar el ganivet, diners i sobres procedents de l'establiment assaltat.

Els fets van succeir ahir dimecres a la tarda quan un agent de la Policia Municipal de Girona que estava fora de servei va veure com un home - que es trobava a l'interior d'una botiga de telefonia mòbil situada a la Gran Via de Jaume I- s'amagava un ganivet de grans dimensions sota l'abric. El policia també va observar com la dependenta del local es tancava dins d'un magatzem de la botiga.


Davant d'aquests indicis, el policia va iniciar un seguiment discret del sospitòs per l'avinguda Jaume I mentre alertava a la Central de Coordinació Policial. Quan el lladre va arribar a l'avinguda Ramon Folch va pujar a un autobús urbà. Va ser llavors quan l'agent va aturar el bus i amb la col·laboració d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra que també havien estat alertats, van fer-lo baixar del bus.

Els policies van identificar-lo i durant l'escorcollament van localitzar el ganivet  de grans dimensiosn que el lladre duia dins d'una funda i penjat al coll amb un cordill. També van trobar diners, sobres i targetes de telepagament procedents de l'establiment assaltat. Per tot això, els policies van detenir-lo per un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'home, de 52 anys, té antecedents policials i els agents estan investigant si podria estar relacionat amb altres fets similars.