El documental del Girona FC, a Verkami

El club busca fons per realitzar el projecte sobre la darrera temporada

El Girona FC i la productora audiovisual TenCent han iniciat una campanya per recollir els fons necessaris que permeti acabar el documental sobre la millor temporada de la història del club. La campanya, que es fa a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, pretén recollir uns 10.000 euros, que es destinaran a la postproducció de les imatges enregistrades en el tram final del campionat de lliga i els partits de playoff d’ascens.

El documental, enregistrat exclusivament amb telèfons mòbils, recorda els moments, vivències i records dels protagonistes, amb entrevistes a jugadors i cos tècnic, així com a socis i aficionats, molts dels quals es van desplaçar a Alcorcón i Almeria per animar l’equip el els partits decisius.

Els participants en aquesta campanya de crowdfounding - es poden fer aportacions a partir de 10 euros - rebran a canvi diverses contraprestacions com DVD’s, marxandatge o entrades especials per a l’estrena e la pel·lícula. La campanya, oberta a particulars i també a empreses i institucions, ja és efectiva al web de Verkami.