La VI Catosfera comptarà amb Microsoft i Yahoo!

La 6a trobada del sector d'Internet a Catalunya acosta l'experiència dels talents catalans en grans empreses mundials

El programa de la 6a edició de la trobada anual de la Internet catalana a Granollers, la Catosfera, ja és el definitiu. Amb les darreres incorporacions de Microsoft i Yahoo! es tanquen les ponències d'enguany. Tot i que en un primer moment s'havia anunciat la presència de Twitter, a causa del seu recent anunci de sortida a borsa i els canvis en la política de comunicació que aquest fet ha generat, finalment no ha estat possible contar amb la seva presència.

Per compensar-ho els organitzadors han anunciat la participació de Microsoft, amb Ricard Garau, gerent de Grans Comptes de Sector Públic, i Yahoo!, amb Albert Bifet, analista Big Data de Yahoo! Labs en la ponència 'Treballant en grans empreses multinacionals d'Internet sense moure's de Catalunya'.

La resta del programa és la següent: ponència inaugural divendres dia 27 al vespre a càrrec del periodista Jaume Barberà ('Singulars', TV3), el consultor de comunicació Marc Cortès (Roca&Salvatella) i amb el periodista Saül Gordillo com a moderador, ponències amb Spotify, Netflix, LinkedIn i Montser dissabte al matí (més Microsoft i Yahoo!) i ponències més encarades a la democratització del coneixement, els continguts digitals i la cultura catalana en una xarxa global, dissabte a la tarda.

El finançament dels mitjans i les píndoles de formació

A banda dels actes centrals de la Catosfera (27 i 28 de setembre), enguany aquest divendres 20, a les 7 de la tarda, ja s'escalfaran motors amb la taula rodona sobre els 'Nous models de finançament pels mitjans'. La Sala d'Actes de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers serà on representants de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal, de l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta, del Grup de Periodistes Ramon Barnils i de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català exposaran els seus punts de vista.

Passats els actes centrals, durant la setmana del 30 de setembre s'ofereixen novament unes píndoles de formació sobre diferents eines i aspectes d'Internet. La inscripció a aquesta formació, com a les jornades del cap de setmana, és gratuïta si bé les places són limitades.