Mor un home de 67 anys en caure d'una escala a casa seva

La víctima, veí d'Olot, intentava reparar la caldera

Un home de 67 anys veí d'Olot ha mort aquesta tarda a casa seva mentre reparava la caldera. La víctima que estava enfilada en una escala domèstica, ha caigut per causes que es desconeixen. La seva dona, que estava amb ell a l'habitatge, ha estat qui ha trucat a la Policia Local per donar l'alerta. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda. Fins al domicili, situat al barri de Sant Roc, s'hi han desplaçat agents locals, una dotació dels Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima, que ha mort al mateix lloc dels fets.

La seva dona ha estat qui ha trucat a la Policia Local per donar l'alerta. Eren cap a dos quarts de cinc de la tarda. A més d'agents locals, fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat una patrulla de mossos i una unitat del SEM. Tot i això, però, no s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'ancià, que ja estava mort.

L'examen forense haurà d'aclarir ara les causes de la mort. És a dir, si la víctima ha perdut la vida arran del cop que s'ha donat en caure de l'escala, o bé si ha patit una indisposició mentre estava enfilat i arran d'això, ha caigut daltabaix.