L'estació de La Molina tanca la temporada d'estiu amb un balanç 30.000 visitants

L'assistència és superior a l'any passat

L'estació d'esquí de La Molina ha tancat la temporada d'estiu amb un balanç de 30.000 visitants durant aquests tres mesos que queden enrere. Es tracta, segons es destaca des del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, propietari de l'estació, d'una assistència superior a la de l'any passat.

Alhora, se subratlla el bon funcionament del carnet 'ATOTESTIU 2013', mitjançant el qual, per cada quatre activitats comprades, el client obtenia una activitat de regal a escollir entre un viatge en telecadira o tubbing a Vallter i una entrada al Parc Lúdic d'Esport i Ainé entre d'altres. També posen l'accent en diversos esdeveniments celebrats a l'estiu, com ara el pas de la Volta Cerdanya Ultrafons.

Entre les activitats que els assistents podien escollir, des de l'estació de La Molina es destaquen els descensos pel BikePark, la passejada fins al Niu d'Àliga, el Kàrting dirigit pels germans Marc i Jordi Gené, el Tubbing amb inflables i el Múixing a la carta. Aquesta darrera activitat és nova d'enguany i consisteix en una experiència amb trineus estirats per gossos pels indrets més amagats de l'estació.

Bicicletes de descens i triatló de muntanya

Els responsables de La Molina també destaquen els beneficis d'haver acollit diversos esdeveniments esportius, com la Kids Race o el 2on MTB Carnival Festival dedicat als aficionats al descens amb bicicleta de muntanya. Això, a més de la celebració de la 3a Triatló de Muntanya i el 1er Clínic Gené, un curs de pilotatge de karts impartit pel pilot internacional Marc Gené i dirigit a nens d'entre 10 i 14 anys.