Renfe estudia ampliar els horaris del TAV entre Madrid i Figueres

El darrer tren que cobreix aquest trajecte surt de la capital espanyola a dos quarts de sis de la tarda

Renfe estudia ampliar els horaris del TAV entre Madrid i Figueres. En una resposta parlamentària formulada per la diputada de CiU Montserrat Surroca, el govern espanyol admet que estudiarà la demanda de trens i les opinions dels clients i que, en base a les dades, podria ampliar l'horari. Actualment, el darrer tren que surt de Madrid per fer aquest recorregut és el de dos quarts de sis de la tarda.

Segons avança CiU en base a la informació que els ha fet arribar el govern, els nous horaris que estudia Renfe podrien començar-se a aplicar el tercer trimestre de l'aquest any. L'alta velocitat es va posar en servei en aquest tram a principis de gener del 2013.

La diputada gironina de CiU a Madrid Montse Surroca va preguntar al govern espanyol si preveia ampliar els horaris de la línia de TAV entre Madrid-Girona-Figueres. La formació nacionalista remarcava que, actualment, el darrer tren que surt de la capital espanyola és el de les 17.30h i que caldria allargar-ne l'horari. 


En resposta a la pregunta de la diputada, l'executiu ha assegurat que Renfe podria adaptar l'oferta del darrer trimestre de l'any a la demanda dels usuaris. El govern espanyol ha avançat que la companyia preveu analitzar properament la demanda i les opinions dels clients de la línia en el període comprès entre els mesos de juny i setembre i que, tenint en compte les dades, adaptarà l'oferta de trens en el darrer trimestre d'aquest any.