Detingut per robar vint ampolles de butà d'una empresa de Vilatenim

Els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions de còmplices

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre per robar en una empresa de butà de Vilatenim (Alt Empordà). Cap a els dues de la matinada del 12 de setembre, una patrulla de paisà que patrullava per la zona dels polígons industrials va veure una furgoneta amb la part del maleter molt baixa, com si anés molt carregada. Els agents van sospitar i van començar a seguir els vehicle.

De sobte, la furgoneta va parar en sec i dos dels ocupants del vehicle van sortir corrents. Els agents van localitzar el conductor i, quan van escorcollar la furgoneta, van trobar 20 bombones de butà noves i amb el precinte encara posat.

La policia va constatar que aquelles bombones constaven com a sostretes aquella mateixa nit de l'empresa distribuïdora de butà ubicada a la carretera de Vilatenim de Figueres.


Els agents van detenir un dels homes per un delicte de robatori amb força. Els Mossos ha començat a una investigació que encara no es dóna per acabada per identificar i localitzar els còmplices i no descarten més detencions.

El detingut com a autor d'un suposat delicte de robatori amb força en una empresa és un veí de Figueres, de 29 anys i de nacionalitat marroquina. El mateix dia 12 va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que el va deixar en llibertat provisional.