Detenen el conductor d'un cotxe que anava a 201 km/h a Vidreres

L'home va sobrepassar en més de 80 km/h el límit de velocitat permès

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat, 13 de setembre, el conductor d'un cotxe que anava a 201 km/h per la C-35 a l'altura de Vidreres (Selva). Els agents el van aturar, cap a tres quarts de dotze del migdia, en un control que s'havia muntat al punt quilomètric 88.

Els policies van identificar el conductor i el van arrestar acusat d'un delicte contra la seguretat viària tipificat al Codi Penal, ja que va sobrepassar en més de 80 Km/h el límit de velocitat permès, que en aquell tram és de 100 km/h. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de comparèixer al jutjat de Santa Coloma de Farners quan se li requereixi. Els agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona estaven fent un control rutinari al punt quilomètric 88 de la C-35 al seu pas per Vidreres (Selva) quan van detectar el conductor que circulava a una velocitat penalment punible.

El conductor, un home de 35 anys, veí de Castell-Platja d'Aro i nacionalitat russa, va ser detingut tot seguit per circular a 201 km/h en un tram limitat a 100 km/h. La infracció que va cometre el conductor és penalment punible ja que va sobrepassar en més de 80 km/h la velocitat permesa tal com s'estableix l'article 379 del Codi Penal.

El conductor va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i amb l'obligació de comparèixer davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan li sigui requerit de forma oficial.