Desarma d'un cop de pedra a dos lladres que el volien atracar a Roses

Els detinguts portaven un pal de fusta i un ganivet

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos lladres que havien intentat atracar un home enmig del carrer a Roses (Alt Empordà). Cap a les dues de la matinada de l'11 de setembre, els dos delinqüents es van apropar a la víctima i, amenaçant-lo amb un ganivet i un pal de fusta, li van exigir que els donés els diners que portava.

La víctima es va enfrontar als atracadors i d'un cop de pedra va aconseguir desarmar al lladre que portava el ganivet. Aleshores, també va poder arravatar-li el pal de fusta a l'altre delinqüent. L'home va aconseguir frustrar el robatori i va fer que els dos lladres fugissin corrent. La víctima va denunciar immediatament l'intent de robatori a la comissaria de la població.

La víctima va denunciar el robatori frustrat i va donar la descripció dels lladres als Mossos d'Esquadra. Amb la descripció dels atracadors, els agents van establir un dispositiu de recerca per la zona. Poca estona després, van localitzar els dos delinqüents i els van detenir prop del lloc dels fets.


Els detinguts són dos veïns de la població, de 32 i 38 anys, i de nacionalitat marroquina. Els Mossos d'Esquadra els van detenir com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa.

Els detinguts, que tenen antecedents, va passar el mateix 11 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.