Temporada Alta ven el 23% de les entrades el primer dia

Alguns espectacles han esgotat localitats i ja han programat noves funcions per cobrir la demanda

El Festival Temporada Alta ha venut el 23% de les entrades el primer dia de venda. En només unes hores d'aquest dijous han venut 8.163 entrades de les 38.270 que posen a la venda per a les 107 funcions previstes per a l'edició d'aquest any. Alguns espectacles han esgotat totes les localitats en pocs minuts com, per exemple, l'espectacle 'Iaia!' amb Montserrat Carulla i 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré' de Jose DiPietro i Jimmy Roberts, dirigit per Elisenda Roca. Per cobrir la demanda, la direcció del festival ha decidit programar dues noves funcions d'aquets dos espectacles. Les entrades per a aquestes noves funcions estan a la venda des d'aquest dijous mateix a les cinc de la tarda.

Durant les primeres hores de venda d'entrades per a alguna de les propostes artístiques de teatre, música, dansa o circ del Festival Temporada, han venut el 23% de les localitats disponibles. Aquest èxit ha fet que la direcció del festival apostés per programar dues funcions de dos dels espectacles que han esgotat entrades en pocs minuts


La nova funció de 'Iaia!', amb Montserrat Carulla, serà el 12 d'octubre a les nou del vespre al Teatre de Salt, mentre que la nova funció de 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré' serà el 2 de novembre a les nou del vespre al Teatre de Bescanó. Les noves entrades per als dos espectacles ja estan a la venda.

El primer dia de vendes no ha estat exempt d'incidències. Durant els primers minuts de venda d'entrades i paquets, concretament de deu del matí a tres quarts d'onze, ha fallat el servidor general a l'estat espanyol de l'empresa 'Koobin', que
gestiona la venda de tiquets del festival. Durant 40 minuts, doncs, no s'han pogut comprar entrades, ni a taquilles ni a través d'Internet.

A través d'un comunicat, Temporada Alta es disculpa pels inconvenients que aquest fet ha pogut provocar als espectadors que en aquells moments estaven realitzant la seva compra.

La compra d'entrades es pot fer a les taquilles dels teatres i a l'oficina de turisme de Girona o a través del web del festival www.temporadaalta.net.