El Parlament insta el Govern a decidir aquest any si vol fer el nou Trueta

La comissió de salut vol que el Departament presenti el pla de cooperació entre l'hospital de referència i el Santa Caterina

El Parlament ha instat el Govern a decidir abans de final de 2013 si pensa fer el nou hospital Josep Trueta. Ha estat a instàncies d'una resolució presentada pel grup socialista. "Volem saber si el Govern vol o no vol el nou Hospital Josep Trueta", ha indicat la diputada socialista i exconsellera de Salut, Marina Geli.

El Parlament també ha aprovat la continuïtat de l'empresa pública Institut d'Assistència Sanitària (IAS) que obliga el Govern a presentar el pla de cooperació entre l'hospital de Santa Caterina i el Josep Trueta.

La Comissió de salut també ha aprovat una proposta de resolució presentada pel grup socialista, amb una esmena d'ERC, que insta el Departament de Salut a estudiar si recupera, també abans que acabi l'any, el servei d'urgències 24 hores a Camprodon, així com el transport sanitari i l'atenció especialitzada, presencial i consultiva a tots els centres de la comarca, especialment al CAP de Ripoll.