Atraca un supermercat a punta de ganivet i s'entrega l'endemà

El lladre, un jove de 18 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va atracar a punta de ganivet un supermercat de Llagostera (Gironès). Els fets van passar el 28 d'agost quan l'home va entrar a l'establiment i va amenaçar la caixera posant-li el ganivet al ventre. La treballadora li va donar 152 euros que tenia de la recaptació del dia. L'endemà, la policia va rebre una trucada des d'una cabina de Llagostera d'un home que assegurava ser l'autor del robatori.

Una patrulla va anar fins a la cabina i va localitzar el lladre, que va confessar els fets. Allà, va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Els fets van tenir lloc cap a la una del migdia del 28 d'agost. La policia va tenir coneixement que un home havia entrat a un supermercat de Llagostera armat amb un ganivet. El lladre va amenaçar la caixera posant-li el ganivet al ventre i li va demanar que obrís la caixa. Poc després va fugir de l'establiment amb 152 euros, la recaptació d'aquell dia. Quan la patrulla dels mossos va arribar al lloc, el lladre ja havia fugit. 

Es dóna el cas que l'endemà mateix, la policia va rebre una trucada des d'una cabina de Llagostera d'un home que assegurava ser l'autor del robatori. La policia es va adreçar a la cabina i va localitzar l'home, que els va explicar la seva versió dels fets. En veure que coincidia amb el relat que havien fet els testimonis de l'atracament, la policia va detenir-lo per un delicte de robatori amb violència i intimidació. 

Després de declarar davant del jutge el 31 d'agost, el lladre va quedar en llibertat amb càrrecs. Es tracta d'un jove de nacionalitat espanyola, de 18 anys i veí de Girona. 

Detingut per estirar una cadena d'or

Els Mossos d'Esquadra també van detenir el passat 27 d'agost un jove de 22 anys, veí de Salt (Gironès) i de nacionalitat marroquina per un robatori amb violència que va passar en ple carrer, a la capital gironina.

El passat 19 d'agost la policia va saber que una dona havia patit un robatori. Mentre passejava per Girona, un home li havia estirat la cadena d'or i li havia causat lesions lleus al coll.   Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat.

La investigació iniciada per la policia va acabar amb la detenció del lladre, que després de declarar davant del jutge el 29 d'agost ha quedat en llibertat. Es dóna el cas que aquest lladre ja havia estat detingut al juny per un altre robatori que va tenir lloc a Caldes de Malavella (Selva). Llavors, dos nois encaputxats van atracar una dona, la van tirar per terra, li van sostreure la bossa de mà i li van arrencar la cadena del coll.