Enxampat després de robar un hotel i fugir pel balcó

El delinqüent va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va escalar per una canonada per entrar a robar en una habitació d'hotel de Lloret de Mar (Selva) i va fugir saltant pel balcó. Cap a les 4 de la matinada del 30 d'agost, el vigilant nocturn d'un hotel del centre de Lloret que feia la ronda va veure un jove que saltava des d'una de les habitacions del primer pis fins a unes caixes de cartró que hi havia al carrer. Quan li va cridar l'alto, el jove va intentar fugir però el vigilant el va poder retenir i alertar els Mossos d'Esquadra, que el van detenir. El jove té 20 anys, és veí de Blanes i de nacionalitat dominicana i té antecedents.

El vigilant que feia la ronda pels voltants de l'hotel, va enxampar el jove quan saltava pel balcó. Tot i que el jove va intentar fugir, el va aconseguir retenir i avisar els Mossos d'Esquadra.


Quan els agents van arribar al lloc, van detenir el jove i van comprovar que havia pujat per una canonada fins a una habitació del primer pis de l'hotel. A dins, hi havia un grup de joves dormint. El lladre va començar a regirar les bosses dels joves buscant objectes de valor. Aleshores, però, els inquilins es van despertar i el delinqüent va fugir saltant des del balcó fins a unes caixes de cartró que hi havia a terra.

El lladre havia tingut temps d'endur-se una cartera i un mòbil, que els Mossos d'Esquadra van poder recuperar. El delinqüent és un jove de 20 anys i amb antecedents que va quedar detingut com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força. Després de passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, ha quedat en llibertat provisional.