Temporada Alta posa a la venda les 38.270 entrades

Entre el 12 i el 15 de setembre s'habilitarà un nou punt de venda a l'Oficina de Turisme de Girona

El festival Temporada Alta ha començat aquest dilluns la venda de les 38.270 localitats per 107 funcions a Girona i Salt. Fins demà dimarts, la venda estarà restringida als socis del nou Club Ciutat del Teatre que gaudiran d'un 15% de descompte. Serà a partir de dijous quan la resta de públic es podrà fer amb les seves localitats de forma anticipada.

Com a novetat, enguany, entre el 12 i el 15 de setembre, l'Oficina de Turisme de Girona habilitarà punts de venda especials. La resta d'entrades es podran comprar pels canals habituals: via online, accedint al web www.temporada-alta.net, o a les guixetes del Teatre Municipal de Girona, de l'Auditori-Palau de Congressos, el Teatre de Salt i la Sala Planeta Les entrades dels espectacles Temporada Alta a Perpinyà s'han d'adquirir a través del web www.theatredelarchipel.org, per telèfon (+33 468 62 62 00) o directament a la taquilla els dies de l'espectacle.

El festival ha activat enguany dos paquest de descomptes: Paquet 6, amb un 20% de descompte per la compra del mateix número d'entrades per 6, 7, 8 o 9 espectacles i Paquet 10, amb un 25% a partir dels 10 espectacles. No entren en els paquets les funcions del III Torneig de Dramatúrgia Catalana, els concerts de Melendi i Chucho Valdés i l'estrena de la pel·lícula Història de la meva mort, d'Albert Serra.

Els joves de 15 a 25 anys que disposin del carnet Qltura jove podran gaudir d'entrades a 3¤ pels espectacles de Girona (només a les taquilles del Teatre Municipal). Els espectacles familiars també tenen un 15% de descompte pels nens menors de 13 anys que disposin del carnet de La Colla.