Imputada per atropellar un vianant i donar-se a la fuga

L'acusada és una veïna de Salt que circulava per Palol de Revardit

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van imputar el dia 5 de setembre una dona, veïna de Salt, com a presumpta autora d’un delicte d’omissió del deure de socors.
 
Cap a les dues de la matinada del passat 4 de setembre, es va produir un atropellament a l’altura del punt quilomètric 38’4 de la carretera C-66, dins del terme municipal de Palol de Revardit.
 
Quan els mossos van arribar al lloc dels fets van comprovar que el vianant havia resultat ferit greu, amb diverses fractures a la cama i al braç, així com múltiples erosions i contusions, i que el vehicle implicat en l’accident havia continuat la marxa sense ajudar a la víctima.
 
Després que el vianant fos traslladat a l’hospital, els agents de trànsit van recollir de la carretera diverses peces del vehicle, concretament, un retrovisor i una part de l’òptica davantera dreta que s’haurien trencat a causa de l’impacte.
 
Amb aquests fragments, el Grup de Recerca de Documentació (GRD) de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona va iniciar una investigació per localitzar el responsable de l’accident.
 
Els agents van determinar la marca, el model, el color i l’any de fabricació del turisme implicat. Finalment, després d’estudiar tots els indicis, van identificar la conductora del cotxe que havia atropellat el vianant i que, sense auxiliar-lo, es va donar a la fugida.
 
La imputada serà citada properament per tal de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.